Tehokasta maanrakennusta jo vuodesta 1999

Jukan ja Karin Kuljetus Oy tekee kaivutyöt Ivalossa ja muualla Lapissa

Jukan ja Karin Kuljetus Oy tarjoaa ammattitaitoista maanrakennuspalvelua Ivalossa ja muualla Lapin läänissä. Sopimuksen mukaan lähdemme kauemmaksikin. Ota yhteyttä ja tiedustele hintaa tai tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.


Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jukan ja Karin Kuljetus Oy
Hallitie 6
99800 IVALO

Y-tunnus: 1538790-6
Puh: 0400 395 626

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jukan ja Karin Kuljetus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jukan ja Karin Kuljetus Oy
Hallitie 6
99800 IVALO

Jukka Sarajärvi
Puh. 040 039 5626

Kari Laituri
Puh. 040 039 7865

jk.kuljetus@pp.inet.fi
www.jk-kuljetus.fi

Y-tunnus 1538790-6

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa